Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Vezët të cilat kanë sasi të vogla të vitelinës janë:

a)Vezët oligolecite
b)Vezët telolecite
c)Vezët alecite
d)Vezët centrolecite

Leave a Reply

You cannot copy content of this page