Video: Sakrifica mbinjerëzore e Kirurgut gjatë luftësDr.Fadil Beka, Kirurgu Fadil Beka, Lufta e UÇK-se, Lufta, Lajme, Sakrifica, Deputeti i PDK-se Fadil Beka, Kirurgjia Abdominale, Lajme

Se
Kirurgu është dhe mbetet shtyllë e fuqishme e profesionit mjekësor
para, gjatë dhe pas luftës e dëshmon edhe video e mëposhtme ku shihet
Kirurgu Fadil Beka i cili jep kontributin e tij madhështor gjatë
luftës, duke i ndihmuar popullit dhe Ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të
Kosovës. Ai në këtë video shihet edhe duke e hequr një plumb nga një i plagosur.


Kirurgu Fadil Beka
me veprimtarinë e tij të madhe gjatë kohës së luftës e dëshmon mjaft
fuqishëm rëndësinë e tij profesionale mjekësore dhe njerëzore, ku në
kushte të vështira bënte operimin e të plagosurve dhe kujdesej me mjaft
përkushtim ndaj të sëmurëve.Pra Kirurgu mbetet si pjesë e pandashme e sakrificave për lirinë të cilën e gëzojmë sot.

Shih edhe:  CDC chief is worried four variants of global concern could set the US back on road to recovery 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *