Video:Kirurgu sakrifikon dhembjen e tij për dhembjen tuajPuna e Kirurgut është punë e cila duhet të vlerësohet maksimalisht. 

Nuk ka pagë që është e barasvlefshme me punën e Kirurgut. 
Kirurgu shpëton jetë, ndërkohë që jeta nuk ka çmim. 
Paga e Kirurgut duhet të jetë e dinjitetshme në mënyrë që Kirurgu t’a kryej punën e tij pa brengën e një njeriu të thyer financiarisht, sepse Kirurgu është njeri. Ai ka familje dhe obligime financiare. 
Njeriu që shpëton jetë- Kirurgu duhet të ketë mbështetje të gjithanshme nga shteti dhe shoqëria. 
Një trajtim i dinjitetshëm i Kirurgut nënkupton trajtim të dinjitetshëm për pacientin dhe shëndetin e shoqërisë.
Ai sakrifikon dhembjen e tij për dhembjen tuaj. Ai sakrifikon shëndetin e tij për shëndetin tuaj. Ai sakrifikon pikëllimin e tij për pikëllimin tuaj.

 

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme
 

Shih edhe:  Bie numri i amerikanëve që ngurrojnë të vaksinohen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *