Vidhet arka me para në xhaminë e Vitomiricës

loading...

Persona të paidentifikuar kanë hyrë me forcë në xhaminë e fshatit Vitomiricë të Pejës dhe kanë vjedhur arkën me para që shërbente për çështje fetare.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 05:30 të mëngjesit.

Sipas raporti policor rasti është në hetim.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *