Sat. Dec 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Vitamina B2 ndryshe quhet:

a)Retinal
b)Tiaminë
c)Riboflavinë
d)Niacinë

You cannot copy content of this page