© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Shenjat që tregojnë se keni mungesë të vitaminës C

Përdorimi i vitaminës C nuk ka asnjë efekt anësor përkundrazi kjo vitaminë konsiderohet si thelbi ose esenca e një imuniteti të përkryer por për shkak se nëse do të përdorej vazhdimisht vitamina C atëherë organizmi nuk do të prekej nga sëmundjet dhe kjo do t’i shkaktonte dëme të mëdha financiare kompanive farmaceutike.

Pra përdorni vazhdimisht vitaminën C dhe mos u brengosni për efekte anësore sepse nuk ka asnjë efekt anësor.

Lexo më shumë: A i shkakton vitamina C gurët në veshka ?

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.