Vjersha dhe Poezi

Vjersha

Vjersha dhe Poezi të ndryshme

Kliko mbi titullin që ju intereson

Poezi për shtëpinë

Flladi i kētij Marsi

Poezi për Trëndafilin

Poezi për atdheun – shkruar nga Tomi Buzi

Bukë e krip dhe zemër për miqtë

Mjaftonte

Na erdhën Vlonjatët

Kam njëmijë arsye

Poezi për botën

Kurthet e jetës

Shkurtima

Poezi për ditët e verës

Vjershë për nënën

Vjershë për Dimrin

Ç’ke harruar moj Valbonë?

Vjershë për stinën e verës

Vjershë për Manushaqen

Vjershë për Dallëndyshen

Vjershë për Klasën

Vjershë për Bletën

Vjershë për Breshkën

Vjershë për Lepurin

Në tokën e Arbrit

Ag Apolloni – Autobiografia (Poezi)

Kam mall

Poezi dashurie

Poezi për shiun

Poezi për lulet

Poezi për xixëllonjën

Shtëpiza e përrallave

Poezi për Pranverën

Poezi për ketrin

Poezi për Kalin

Poezi për pëllumbat

Poezi për njeriun e dëborës

Poezi për Balonin

Si një mjellmë e bardhë

Kujtime në gurë

Poezi për Minatorin

“Mos ma kujto” – Poezi e shkruar nga Dritëro Agolli

Poezi për Macen – shkruar nga Bodleri

Ku kemi lerë

Më ndjek nga pas

Leje

Poezi për Mësuesin

Poezi për Qiellin

Poezi për Abetaren

Poezi për Adem Jasharin

Poezi për paqen

Poezi për sytë ngjyrë blu

Poezi për Nënën

Poezi për Inatin

Poezi për Njerëzit

Të kërkoj

Vargje për çobaneshën

Poezi për UÇK-në

Vjershë për 7 marsin

Poezi për Babain

Poezi për 17 shkurtin

Poezi për lodrat

Poezi për qenin

Poezi për macen

Poezi për Vjeshtën    shkruar nga Halil Xani

Poezi për Vjeshtën   shkruar nga Arben Dreshaj

Poezi për dimrin    Bardhësia e borës

Vjershë për pranverën shkruar nga Erza Morina  

Vjershë për verën  shkruar nga Blerta Hakiu

Poezi për servilin   shkruar nga Dritëro Agolli

Tango – Poezi nga Ag Apolloni

Ag Apolloni: Goethe- Haus (poezi për shtëpinë e Gëtes)

Poezi për 28 nëntorin shkruar nga Sahit Shala

Vjershë për 28 nëntorin – shkruar nga Suhejla Topojani

Ag Apolloni: Drita që të shndrit mbi kokë (poezi për femrën)

 

 

Poezi, Vjersha , Vjersha për, Poezi për

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.