Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Vjersha

Dimri

Nëpër fusha, e nëpër male,
Bie bora me stuhi,
Shtëpit, makinat e rrugët,
Vishen bukur me bardhësi.

E fëmijët dalin luajnë,
Me topa bore, e me ski,
Flokë-flokë bie bora,
gjithcka duket mrekulli.

Derguar nga Denis Quka

You cannot copy content of this page