Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

VjershaVjershë për nënën shkruar nga Blerta Aliu

Nëna

Nëna është çerdhe
Me përplot virtyte,
Ajo është si pema
Që përherë jep fryte ;

Me shpirtin e kthjellët
Porsi gurrë ujëvare,
Me zemër të hapur
Gjithnjë si dritare,

Pë t’u bërë nënë
Së pari vjen si nuse,
Që të bëhet nënë
Pastaj nënë e mësuesese.

Nëna fytyrë ndritur
Ajo zemërbuta
Është gurrë dashurie
Burim fjalësh t’urta.

Leave a Reply

You cannot copy content of this page