Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Vera

Vera

 

Vjershë për Verën

Përmbi degë të pemës
Gjinkalla këndon
Nga lulet e verës
Toka hijeshon

Arat po verdhojnë
Gruri na u poq
Djersë po kullojnë
Se vapa na dogj

Leave a Reply

You cannot copy content of this page