Vjosa Osmani shërohet nga Coronavirusi, bën thirrje për kujdes të shtuar

loading...


Kryetarja e Kuvendit njëherësh UD. e presidentit, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se sot është rikthyer në punë pas izolimit dy javor si pasojë e Covid-19, raporton Gazeta Blic.

Ajo ka bërë thirrje për kujdes të shtuar pasi virusi është kudo.

Osmani ka bërë të ditur se ajo dhe familja e saj e kanë kaluar me sukses këtë sfidë.

“Derisa bashkëndjejmë me ata që janë goditur më së shumti, inkurajojmë ata që janë në vijën e parë të frontit me virusin, e nderojmë kujtimin e atyre që s’ janë më në mesin tonë, ky fundvit le të na shërbejë për të reflektuar mbi atë se çaspak̈ çmojmë më së shumti në jetë, çka na bashkon, dhe çka na jep motiv të dalim triumfues ndaj këtij armiku të përbashkët. Të vleresojmë e të jemi falenderues për njërëzit që janë në jetët tona, e mënyra më e mirë për t’u dëshmuar dashurinë e respektin në këto kohë është duke mbajtur distancën, pastruar duart, e duke mbajtur maskën”

Postimi i plotë:

Jam rikthyer në zyre pas një izolimi dyjavor për shkak të virusit Covid-19. Kam bërë thirrje gjithnjë, e tani pas ekperiences time dhe të familjes time me virusin, ju lutem sërish që të bëni kujdes të shtuar e të vazhdueshëm. Tashmë virusi është çdoku. Ne ishim me fat ta luftojmë virusin me sukses, por, fatkeqësisht, ky s’ është fati i të gjithëve.
Covid-19 ka lënë shume familje pa më të dashurit e tyre, i ka rrëmbyer ata padrejtësisht pa pasur mundësinë për të dhënë pershendetjet e fundit.
Derisa bashkëndjejmë me ata që janë goditur më së shumti, inkurajojmë ata që janë në vijën e parë të frontit me virusin, e nderojmë kujtimin e atyre që s’ janë më në mesin tonë, ky fundvit le të na shërbejë për të reflektuar mbi atë se çaspak̈ çmojmë më së shumti në jetë, çka na bashkon, dhe çka na jep motiv të dalim triumfues ndaj këtij armiku të përbashkët. Të vleresojmë e të jemi falenderues për njërëzit që janë në jetët tona, e mënyra më e mirë për t’u dëshmuar dashurinë e respektin në këto kohë është duke mbajtur distancën, pastruar duart, e duke mbajtur maskën.
Të gëzojmë bekimet tona duke treguar kujdes. Duke u kujdesur për veten, kujdesemi edhe për të tjerët.
andaj, edhe njëherë: distanca, duart, maska!
Faleminderit!Related posts