Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Vlerësimi ?

Kuptimi i fjalës Vlerësim ?

 

VLERËSIM m.

  • Veprimi sipas kuptimevefoljeve VLERËSOJ, VLERËSOHEM. Vlerësim i lartë (i madh). Vlerësim i drejtë. Vlerësim i njëanshëm. Vlerësim politik. Vlerësim marksist. Vlerësimi i prodhimit (i punës). Vlerësimi i cilësisë. Vlerësimi i gjendjes (i mundësive). Vlerësimi i njohurive të nxënësve. Vlerësimi i njerëzve. Kriteri i vlerësimit. I bëj vlerësim vlerësoj.

You cannot copy content of this page