Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Vlerësohem

Çka është Vlerësohem ?

 

VLERËSOHEM pës.

  • Pës. e VLERËSOJ.

You cannot copy content of this page