Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Vlesëri ?

Çka është Vlesëri ?

 

VLESËRI f. etnogr.

  • Ndërhyrja për të fejuar një djalë a një vajzë, shkuesi. Bën vlesëri. Merrej me vlesëri.

You cannot copy content of this page