Vritet regjisori iranian nga prindërit ngaqë s’ martohej, gjymtyrët ia hedhin në plehra!

[ad_1]

Një regjisor nga Irani 47 vjeç i cili jetonte prej vitesh në Londër, është vrarë dhe coptuar nga prindërit për çështje nderi.

Babak Khorramdin ishte kthyer në vendlindjen e tij Iran dhe kishte bërë sherr me babain që ai s’ ishte martuar akoma.

Kështu ai u vra dhe u coptua, gjymtyrët e tij i kishin hedhur në plehra. Të dy prindërit janë arrestuar, ndërsa babai e ka pranuar krimin që ka bërë.

Babak ka bërë disa filma me metrazh të shkurtër në Londër pasi u zhvendos aty për studime.

 

e.r/dita

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!