© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Xhenxhefili

Xhenxhefili mund të parandalojë kancerin

Ka prova të forta se xhenxhefili ka fuqinë për të parandaluar disa lloje kanceri, duke përfshirë kancerin e stomakut, pankreasit, mëlçisë dhe zorrës së trashë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.