Zemaj takon shefin e Zyrës së UNICEF: Jemi në komunikim të vazhdueshëm për sigurimin e vaksinës

loading...


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, është takuar me shefin e Zyrës së UNICEF, Murat Sahin, ne të cilin janë dakorduar që të vazhdojnë me plan të përbashkët për sigurimin e vaksinës kundër COVID-19.

Zemaj u shpreh se janë në komunikim të vazhdueshëm me të gjitha instancat përgjegjëse ndërkombëtare për sigurimin e vaksinës.

“Kemi besim të plotë se zotimet e deritashme për vaksina do të zbatohen nga BE-ja dhe organizatat tjera që menaxhojnë me shpërndarjen e vaksinës për qytetarët e Republikës së Kosovës duke mos ngecur as nga rajoni, as nga Evropa”, ka shkruar Zemaj. /familjajone

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *