Zhduket një vajzë e mitur në Lipjan

loading...


Policia e Kosovës ka bërë të ditur se është zhdukur një vajzë në qytetin e Lipjanit.

Rastin për zhdukjen e vajzës e ka lajmëruar në polici vetë babai i saj.

“Ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar se vajza e tij e moshës së mitur është larguar nga shtëpia dhe s’ është kthyer më”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës. /familjajone

Related posts