Zvicra aprovon vaksinën Moderna

loading...


Autoriteti kompetent në Zvicër miratoi sot vaksinën kundër virusit korona të kompanisë amerikane .

“Pasi shqyrtoi të gjitha të dhënat e paraqitura mbi sigurinë, efikasitetin dhe cilësinë e vaksinës, Swissmedic sot miratoi përkohësisht përdorimin e vaksinës në Zvicër”, thuhet në deklaratën zyrtare, raporton Reuters.

Swissmedic më parë kishte dhënë ‘dritën jeshile’ për aplikimin e vaksinës kundërCOVID-19 të ndërmarrjes /Biontech.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *