Zyrtarizohet Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

loading...
Që nga dita e sotme Kolegji i Kirurgëve të Kosovës është zyrtarizuar duke u regjistruar dhe certifikuar. Udhëheqës i këtij Kolegji të Kirurgëve është zgjedhur Prof.Dr.Rifat Latifi. Kështu ka shkruar dhe postuar në profilin e tij në Facebook,  dokumentin përkatës Kirurgu Skender Zatriqi.
Për më shumë shikoni postimin e tij 
Postimi i Dr.Skender Zatriqit
Prej sot Kolegji i Kirurgeve te Kosoves zyrtarisht i regjistruar dhe qertifikata me sfond te drejtimit Euroatlantik te shoqates me ne krye Prof Rifat Latifi
Urime na qofte puna e mbare ne arritjen e qellimeve tona drejt standardeve te larta te sherbimeve shendetsore per tu bere force rajonale.


Zyrtarizohet Kolegji i Kirurgëve të Kosovës, Kirurget, Kolegji i Kirurgeve Shqiptar, Rifat Latifi, Kirurgjia, Kirurgjia Abdominale, Dr.Skender Zatriqi, Skender Zatriqi


Zyrtarizohet Kolegji i Kirurgëve të Kosovës, Kirurget, Kolegji i Kirurgeve Shqiptar, Rifat Latifi, Kirurgjia, Kirurgjia Abdominale, Dr.Skender Zatriqi, Skender Zatriqi

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *